01

Velkommen til Cafe luna

Bedste kaffen i Danmark

Kaffe er måden at vågne op for millioner af mennesker på. En kop fremragende duftende drik er i stand til at gøre din dag til en perfekt en! Hvis du leder efter en butik med et bredt udvalg af specialkaffe og mange ekstra produkter kombineret med kaffe, er vi her til din tjeneste! Coffeegato tilbyder et rigt udvalg af kaffebønner fra hele verden til alle koffeinmisbrugere som os! Besøg os for at smage denne vidunderlige helende drik og finde noget specielt til dig!

02

Bedste måde at starte dagen på

Mærk af vores varme og hyggelige atmosfære, hvor alle kan finde aromatisk slags kaffe og prøve vores lækre desserter, perfekt kombineret med varm kaffe. Vores stilfulde interiør og venlige personale gør din dag!
Der er mere end 100 slags kaffe i høj klasse i vores menu! Frisk malede bønner i en lille kop vil styrke dig med godt humør og tanker og inspirere dig til hele dagen.
Her hos Café Luna kan du smage den mest storslåede kaffe nogensinde! Vores barista fremstiller vores specielle drikkevarer, så du kan føle den bedste kaffesmag. Velkommen til Coffeegato for at få din kop kaffe!

03

En speciel morgen stund

book your table now

Oplev din specielle morgen kop når du læser om kaffe her Café Luna! Vi tilbyder dig aromatisk blanding om læsning af arabica og orient krydderier. Vores faste kunder elsker denne morgenrutine og kommer til os hver dag for den næste portion kaffe. Vores menu indeholder forskellige specielle drikkevarer, du kan prøve!

05

Varmt og venligt

Prøve den bedste cocktail i byen

Hvis du elsker kaffe og denne design så meget som vi, bør du bestemt kontakte os. Du finder du den bedste friske design, brygget og lavet med kærlighed. Man kan sige at vi tilføjer nogle krydderier, mælk og andre hemmelige ingredienser for at gøre din dag perfekt hos os!

06

Andre elsker vores kaffe

Og design, gør du også det?

Jeg er så glad for denne flotte hjemmeside lavet af Silverbeerg webbureau og webdesigner i København. Sara har en blog der man kan læse alt fra webdesign til til om hvilke webbureauer i København der er bedst. 

connect

we'd love to have your feedback on your experience so far