Søg
Close this search box.

Undgå indbrud (cafe eller restaurant) – brug en låsesmed eller elektriker

At tage forholdsregler for at beskytte dine medarbejdere, kunder og ejendom er afgørende, når du
drive en virksomhed. Her er nogle tips, der er specifikke for restauranter, for at hjælpe med at forhindre kriminalitet.

Hold kontanter på en restaurant på et minimum.
Store sedler skal opbevares i et tidskontrolleret pengeskabe
 Annoncer udenfor, at du har et minimalt kontantbeløb i registret, og at du ikke accepterer store regninger.
 Planlæg ikke dine ture til banken på samme tid hver dag. Hvis du bliver målrettet, bliver dine vaner overvåget.

Ændre tider og ruter til bankerne.

Gør ikke dine penge indlysende. Brug en messenger bag, en pizzaæske osv.
Sikre bagdøren
Bagdøren må aldrig efterlades ulåst eller stå åben, medmindre den er konstant bevogtet.
(Dette inkluderer indlæsnings-/modtagelsesområder.)
Installer et kighul i bagdøren for at eliminere en blind udgang.
Tag ikke affald ud eller udfør aktiviteter udenfor efter mørkets frembrud. Overvej at skabe et skraldespand, der ikke gør det
kræve, at medarbejderne går ude for at kassere affald.

Sådan forhindrer du et røveri

Undersøg dine åbnings- og lukkeprocesser.
En person bør aldrig åbne eller lukke virksomheden alene. Altid tidsplan
ikke mindre end to ansatte ved åbnings- eller lukketid. En bedste praksis er for
første medarbejder til at gå ind og tjekke for sikkerhedsrelaterede problemer. Den anden medarbejder
venter udenfor, indtil den første medarbejder giver det hele klart.
Åbnings- og lukketider er højst sandsynligt tidspunkter, hvor et røveri vil finde sted
Oddsene stiger, jo flere penge der er på stedet.
Lås hoveddøren ved lukning.


Kriminelle leder efter to ting hvornår at vælge et mål:masser af kontanter og en nem vej at komme væk.

For et komplet program til forebyggelse af røveri, kontakte en dygtig lokal låsesmed!


Alarmsystem


Installer med hjælpe af en lokal låsesmed, f.eks. denne låsesmed i Hellerup  hvis du bor i Hellerup eller denne låsesmed Hvidovre, en hold op/lydløs alarm med aktiveringsknapper strategisk placeret i restauranten, og overvej
brug af fjernsendere.
Medarbejdere skal være grundigt oplært i brugen og de omstændigheder, hvorunder de holde-up/tavse
alarmen skal være aktiveret.


Videokamera overvågning


Placer store skærme som en elektriker kan hjælpe dig at montere i nærheden af ​​kasseapparater, så kunderne kan se dem i brug.
Kameraet skal bruges til at overvåge indlæsnings-/modtageområder, affaldsplads og yderdøre.
Sørg for, at overvågningssystemerne er korrekt tilsluttet i netværk og optager kontinuerligt.
Tag forebyggende vedligeholdelsesforanstaltninger såsom overspændingsbeskyttere og softwareopgraderinger.
Time-lock eller time-delay drop sikker
Skiltningsideer: Pengeskabet kan ikke åbnes med det samme af lederen, eller daglige kontante indskud kan kun hentes
i overværelse af en pansret bil sikkerhedsvagt.
Medarbejdere må ikke diskutere salgsmængder, kontanthåndteringspolitikker, bankoplysninger, antal ansatte,
samt procedurer for åbning, lukning og bagdør med ikke-ansatte.
Medarbejdere skal hemmeligholde procedurer til forebyggelse af røveri

Tags:
Del dette indlæg:
Sara S

Sara S

Skribent for CafeLuna - Drømmer om at drive et café på Vesterbro