Søg
Close this search box.

Hvor meget koster nyt el i køkken på Vesterbro og i Danmark

 

Da vi relativt nylig selv fået lavet nyt el i køkkenet på Vesterbro af en dygtig elektriker i København V, så får vi mange spørgsmål omkring hvad nyt el i køkken koster. 

Nyt el i køkken er et kompliceret, meget teknisk projekt, der kræver ydelser fra en autoriseret elektriker. Det er dog en mulighed for at foretage ændringer i belysningen, apparaterne og udtagenes placering. Hver ønsket ændring skal drøftes grundigt med elektrikeren for at afgøre, om det er muligt eller økonomisk gennemførligt.

Belysning og loftsventilatorer vedrørende nyt el i køkken

Installation af strategisk belysning kan gøre underværker for at lysne et område op og tilføje til nytten og bekvemmeligheden i forskellige områder af rummet. Indbygget belysning, skinnelys, dæmpere med variabel intensitet og dekorative vægarmaturer kan kombineres for at skabe et helt nyt look og funktion til dit køkken. Det kan også være ønskeligt at tilføje ventilatorer eller cirkulationsanordninger til køkkenet for at holde rummet køligere under madlavning.

Nuværende Hvidevarer i køkkenet

Hvert af de eksisterende større apparater har brug for en bekvemt placeret stikkontakt med tilstrækkelig kapacitet til det pågældende apparats elektriske behov. Hvis du overvejer at flytte nogle af dine apparater til et andet sted, skal du planlægge i forvejen og diskutere disse steder og behov for stikkontakter med din elektriker.

Nye Hvidevarer – montering af elektriker

Overvej muligheden for nye hårde hvidevarer, når du skal omkoble køkkenet. Mikrobølgeovne, dybfrysere, affaldskomprimatorer eller -affald, langsomme komfurer, udstødningsventilatorer eller andre sådanne genstande stiller ekstra krav til dit el-system, og hver skal tildeles sin egen stikkontakt.

Stikkontakter

De fleste køkkener mangler simpelthen stikkontakter, især dem i ældre hjem. Mens du planlægger omledningerne, skal du overveje steder rundt i rummet, hvor en stikkontakt ville være praktisk, og drøfte disse muligheder med elektrikeren. Glem ikke at tilføje stikkontakter til alle center-ø-arbejdsstationer og under alle bordkanter, hvor du en dag kan få brug for strøm.

Vi anbefaler den elektriker vi havde eller at i taget kontakt til flere forskellige lokale elektriker.. Hvis du bor på Vesterbro:

Så kan du bruge Københavns Elektriker Vesterbro.

Eller hvorfor ikke Autoriseret elektriker i Valby (nær Vesterbro). Der er mange muligheder! Ny Elinstallation på Vesterbro har vi også hørt godt om.

Tags:
Del dette indlæg:
Sara S

Sara S

Skribent for CafeLuna - Drømmer om at drive et café på Vesterbro